Uluslararası referans cihaz ve analiz metotlarının kullanıldığı laboratuarımızda tahıl ve un grubuna ait tüm fiziksel,kimyasal ve reolojik analizler uygulanmaktadır.
Kuruluşumuzun rekabet gücünün arttırılmasına katkıda bulunan laboratuvarımızda,prosesin ilk aşamasından son ürüne kadar farinograph, ekstensograph, alveograph analizleri ile rutubet,protein, kül miktarı, sedimantasyon değeri tayini, gluten, gluten indeks analizleri yapılmakta olup, tüm kalite değerleri hassasiyetle incelenmektedir.
Uluslararası referans cihaz ve analiz metotlarının kullanıldığı laboratuarımızda tahıl ve un grubuna ait tüm fiziksel,kimyasal ve reolojik analizler uygulanmaktadır.
Kuruluşumuzun rekabet gücünün arttırılmasına katkıda bulunan laboratuvarımızda,prosesin ilk aşamasından son ürüne kadar farinograph, ekstensograph, alveograph analizleri ile rutubet,protein, kül miktarı, sedimantasyon değeri tayini, gluten, gluten indeks analizleri yapılmakta olup, tüm kalite değerleri hassasiyetle incelenmektedir.