(Kepekli)
Kepek taneciklerinin gözle görülebildiği, kepek ve özel amaçlı unlarımızın harmanlanması ile hazırlanmış, özellikle kepekli ev ekmeği, tandır ekmeği ve gözleme yapımında kullanılan kepekli un çeşitlerimizdendir. Proteini yüksek buğdayların harmanlanmasıyla üretilmiş unumuzun su kaldırma kabiliyeti ve işlenebilirliği yüksektir. Kuruma yapmaz. Lif miktarının yüksek olması ürün lezzetini arttırması yanında tokluk hissini de vermektedir.
(Kepekli)
Kepek taneciklerinin gözle görülebildiği, kepek ve özel amaçlı unlarımızın harmanlanması ile hazırlanmış, özellikle kepekli ev ekmeği, tandır ekmeği ve gözleme yapımında kullanılan kepekli un çeşitlerimizdendir. Proteini yüksek buğdayların harmanlanmasıyla üretilmiş unumuzun su kaldırma kabiliyeti ve işlenebilirliği yüksektir. Kuruma yapmaz. Lif miktarının yüksek olması ürün lezzetini arttırması yanında tokluk hissini de vermektedir.