(Taş Fırın Somunluk)
Her çeşit francala/somun ekmek yapımında kullanılır. Yüksek gluten miktarı ve kalitesine sahip bir çeşit olduğu için hamur açılması iyi ve su tutma miktarı yüksektir dolayısıyla bu durum ürün verimini arttırmaktadır. Açım esnasında kuruma yapmaması aynı zamanda hamura kolay şekil verilebilmesi imkanını sunar. Ekmekte kabarmayı, kızarmayı ve homojen gözenek yapısını sağlayan taş fırınlarda üretilensomunluk un çeşidimizdir.
(Taş Fırın Somunluk)
Her çeşit francala/somun ekmek yapımında kullanılır. Yüksek gluten miktarı ve kalitesine sahip bir çeşit olduğu için hamur açılması iyi ve su tutma miktarı yüksektir dolayısıyla bu durum ürün verimini arttırmaktadır. Açım esnasında kuruma yapmaması aynı zamanda hamura kolay şekil verilebilmesi imkanını sunar. Ekmekte kabarmayı, kızarmayı ve homojen gözenek yapısını sağlayan taş fırınlarda üretilensomunluk un çeşidimizdir.